Frakt fra kun 649,-

Telefonen er åpen kl. 8 til kl. 16

Grunnet en oppdatering i Google Chrome nettleseren, kan du oppleve at hjemmesiden kjører med nedsatt hastighet eller ikke svarer i det hele tatt. Opplever du dette, bør du åpne vår nettside i en annen nettleser, f.eks. Internet Explorer, Safari, Edge eller Firefox.

Vi beklager uleiligheten og jobber på høytrykk for å løse problemet.

CLOSE WINDOW

  • kurv Cart

Status hos Skanva vedr. koronaviruset

Kjøp og ordrebehandling

Salgsavdelingen er fullt bemannet og telefonene besvares som normalt. Med utgangspunkt i Helsedirektoratets smitteforebyggende tiltak, har vi økt avstand mellom arbeidsplassene, forsterket renhold, ulike kontaktreduserende tiltak, samt god tilgang på håndvask og håndsprit. Vi behandler og sender ordrer som normalt. Husk at vår nettbutikk selvsagt er åpen 24/7.

Vår fabrikk

Produksjonen fortsetter som normalt med full kapasitet og er pr i dag ikke påvirket av covid-19-situasjonen. Vi har skrudd opp hygienen på fabrikken vår, ved å vaske hender regelmessig og bruke håndsprøyter. Vi holder avstand og minimerer kontakten mellom ansatte. Våre leverandører har sikret oss de fleste råvareleveransene, så vår leveringssituasjon er normal pr i dag.

Leveringssituasjonen

Leveringstiden er i de fleste tilfeller uendret. Det kan forekomme en forsinkelse på 1 uke. Hvis det skulle oppstå forsinkelse, så vil du bli informert med en gang, og løpende.

Økonomi

Vi er fullt bemannet og telefonene besvares som normalt.

Service

Alle saker behandles, og svartiden er uendret. Det kan forekomme noe lengre servicetid på grunn av koronaviruset.

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen din på vår hjemmeside. Les mer