Frakt fra kun 649,-

Telefonen åpener igjen mandag kl. 08:00

Grunnet en oppdatering i Google Chrome nettleseren, kan du oppleve at hjemmesiden kjører med nedsatt hastighet eller ikke svarer i det hele tatt. Opplever du dette, bør du åpne vår nettside i en annen nettleser, f.eks. Internet Explorer, Safari, Edge eller Firefox.

Vi beklager uleiligheten og jobber på høytrykk for å løse problemet.

CLOSE WINDOW

  • kurv Cart

Juleinspirasjon

Gjør-det-selv julekrans i samarbeid med den prisvinnende danske hageblogger Maria Lundvald

skanva no slik4

Enkel krans til vinduet

skanva no slik4

Maria i sin vinterhage med materialene

skanva no slik4

Vindu pyntet til jul med dekorative grener

Vi har i år alliert oss med den kreative hagebloggeren Maria Lundvald, prisvinner av CPH GARDEN 2019. Hun har hjulpet oss med å pynte og utsmykke vinduer med julepynt i en enkel nordisk stil.

Gjør det enkelt og lett for deg selv, bruk det du allerede har der hjemme. Julepynt fra julekassen på loftet kan selvfølgelig brukes til å lage en juledekorasjon. Gå en tur i skogen og samle sammen noen grener, kongler, bær og granbar. Du kan med fordel bruke andre naturmaterialer som Maria har gjort. I sin egen hage fant hun rosmarin, som hun bandt en krans av. Perfekt til å henge i vinduet. Det gir et lett uttrykk forteller hun.

Husk å være tro mot din egen stil. Hvis du har en nordisk stil i huset til vanlig, forsøk også å beholde den stilen i din julepynt. Liker du bedre den amerikanske stil med store røde sløyfer, så følg din indre boligstylist.

skanva no slik4

Materialer funnet i skogen

skanva no slik4

Julekrans laget av pyntegrønt

skanva no slik4

Julekrans til døren

Før Maria gikk i gang med å lage julekransen til døren, reiste hun til et lokalt gartneri og kjøpte to bunter pyntegrønt for totalt 50 kr. På sin tur i skogen hadde hun funnet konglene. Man starter med å binde en grunnform. For å holde formen bruker du grøn ståltråd. Når man har funnet en passende grunnform, bygger man opp kransen med et nytt grønt lag. Maria forteller: Jeg har valgt en organisk tilgang til kransen, da det passer inn i vår stil. Organisk stil kjennetegnes ved at den gjerne skal se levende ut, og ikke fullstendig perfekt og stram. Den er drimot enkel, nordisk og organisk å se på.

Advent nærmer seg, og det er tid for å tenke litt på julepynten for 2019. Forhåpentligvis kan Marias kreative evner inspirere og hjelpe deg til å skape juledekorasjoner som gir god nordisk julestemning, med bruk av naturmaterialer når du lager hjemmelagde juledekorasjoner.  Hvis man ønsker å bli ytterligere inspirert kan man følge Maria på hennes Instagram konto  Livsnyderhaven

skanva no slik4

skanva no slik4

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen din på vår hjemmeside. Les mer