Frakt fra kun 649,-

Telefonen åpener igjen mandag kl. 08:00

Grunnet en oppdatering i Google Chrome nettleseren, kan du oppleve at hjemmesiden kjører med nedsatt hastighet eller ikke svarer i det hele tatt. Opplever du dette, bør du åpne vår nettside i en annen nettleser, f.eks. Internet Explorer, Safari, Edge eller Firefox.

Vi beklager uleiligheten og jobber på høytrykk for å løse problemet.

CLOSE WINDOW

  • kurv Cart

Få langtidsholdbare vinduer

Skanvas produksjonsledd er ISO 9001-sertifisert og alle produkter er CE-merket – det er din garanti for høy kvalitet både i produksjonsprosessen og det ferdige produktet.

Til produktene våre i tre brukes bare 100 % saktevoksende kjerneved, som gir lengre holdbarhet og vinduer og dører som bedre motstår råte- og soppangrep.

Info om trevinduer

Sprossevinduer - et klassisk og tradisjonelt uttrykk

Et sprossevindu er en klassisk modell som gir boligen et tradisjonelt, koselig og vakkert uttrykk.

Sprossevinduene fås med ett, to, tre eller fire fag og med de tradisjonelle sprossene som danner et pluss – eller bare med vannrette sprosser.

Les mer

Toppstyrte vinduer - de mest populære vinduene

Det toppstyrte vinduet er et av Skanvas mest populære vinduer, og det brukes ofte som stue- eller soveromsvindu.

Et toppstyrt vindu blir kontrollert av glidere og skinner, og har trinnløs åpning som det er lett og behagelig å betjene.

Les mer

Få plastvinduer som utadslående vinduer

Skanva tilbyr også billige vinduer i plast som utadslående. Plastvinduene våre fås i samme stil som våre standard tre- og tre/alu-vinduer. Et plastvindu er et billigere, men pent alternativ til et tre- eller tre/alu-vindu. Du kan selv velge hvilken farge plastvinduene dine skal ha, og som en ekstra bonus er plastvinduer en vedlikeholdsfri løsning både innvendig og utvendig.

Se vårt utvalg av utadslående plastvinduer

Plast- eller trevinduer - valget er ditt

Skanvas tre-serie består av tre fra innerst til ytterst, og er produsert av saktevoksende tre med et høyt kjerneinnhold. Det gir produktene lang holdbarhet og en høy naturlig styrke. Bestiller du vinduer fra vår tre-serie, kan du velge mellom en klassisk og en moderne profil.

Ønsker du billige vinduer som er vedlikeholdsfrie og lette å rengjøre, er Skanvas plastvinduer et veldig godt valg. Vi tilbyr plastvinduer i høy kvalitet med pluss-isolering og en profiloppbygging med fem kamre. Dette sikrer en effektiv isolering uten kuldebroer.

Les mer

Få vinduer i farger som matcher huset ditt

Skanvas tre-, tre/alu- og plastvinduer leveres som standard i fargen Hvit RAL 9010. Avhengig av husets fasade og uttrykk er det likevel ikke sikkert at et hvitt vindu vil passe best til ditt hus. Derfor har du mulighet til å velge mellom 11 farger i tillegg til hvit. Du har også mulighet til å velge farge for både den innvendige og utvendige siden av vinduet.

Har du fargeønsker i tillegg til de 11 standardfargene, er du velkommen til å kontakte oss. Vi har mulighet til å levere produktene våre i de fleste RAL-fargene.

Les mer

Plastvinduer har lavest U-verdi

Av billige vinduer er det plastvinduene som har lavest U-verdi. Det betyr at det er en svært liten mengde av bygningens varme som slipper ut gjennom vinduene. Velger du plastvinduer, sparer du dermed penger på varmeregningen, reduserer ditt og familiens CO2-utslipp, og får mulighet til å skape et sunt og behagelig inneklima.

Få uforpliktende råd og veiledning

69 67 69 80

Mandag til Torsdag: 08:00 – 16:00
Fredag: 08:00 – 13:00
Helg og helligdager: Stengt

info@skanva.no

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen din på vår hjemmeside. Les mer