Frakt fra kun 649,-

Telefonen åpener igjen mandag kl. 08:00

Grunnet en oppdatering i Google Chrome nettleseren, kan du oppleve at hjemmesiden kjører med nedsatt hastighet eller ikke svarer i det hele tatt. Opplever du dette, bør du åpne vår nettside i en annen nettleser, f.eks. Internet Explorer, Safari, Edge eller Firefox.

Vi beklager uleiligheten og jobber på høytrykk for å løse problemet.

CLOSE WINDOW

  • kurv Cart

Plast- eller tredører - valget er ditt

Skanvas tre-serie består av tre fra innerst til ytterst og kommer fra saktevoksende tre med et høyt kjerneinnhold, noe som gir produktene en lang holdbarhet og en høy naturlig styrke. Velger du tre-serien, har du mulighet til å velge mellom en klassisk- og en moderne-profil.

Ønsker du billige dører som er vedlikeholdsfrie og enkle å rengjøre, er Skanvas plastdører et veldig godt valg. Vi tilbyr billige dører i plast i høy kvalitet med pluss-isolering og en profiloppbygging med 5 kamre. Dette sikrer en effektiv isolering uten kuldebroer.

Info om tredører

Få dører i farger som matcher huset

Skanvas dører leveres som standard i fargen Hvit RAL 9010.

Avhengig av husets fasade og uttrykk er det likevel ikke sikkert at det er en hvit dør som vil passe best til huset ditt. Derfor har du mulighet til å velge mellom 11 farger i tillegg til standard hvit Ral 9010.

Du har også selv mulighet til å velge farge for både den innvendige og utvendige siden av døren.

Les mer

Få uforpliktende råd og veiledning

69 67 69 80

Mandag til Torsdag: 08:00 – 16:00
Fredag: 08:00 – 13:00
Helg og helligdager: Stengt

info@skanva.no

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen din på vår hjemmeside. Les mer