Frakt fra kun 649,-

Telefonen er åpen kl. 8 til kl. 16

Grunnet en oppdatering i Google Chrome nettleseren, kan du oppleve at hjemmesiden kjører med nedsatt hastighet eller ikke svarer i det hele tatt. Opplever du dette, bør du åpne vår nettside i en annen nettleser, f.eks. Internet Explorer, Safari, Edge eller Firefox.

Vi beklager uleiligheten og jobber på høytrykk for å løse problemet.

CLOSE WINDOW

  • kurv Cart

Gratis sikkerhetspakke

Selv om vinduene og dørene våre som standard er vanskelige å bryte seg inn gjennom, har vi oppgradert alle beslagene på tre- og tre/alu-elementene våre. Dette forlenger innbruddstiden med 30 minutter. Tyven vil derfor høyst sannsynlig gå videre til et annet hus der det er lettere å bryte seg inn.

Kvistfri kvalitetsfuru

Våre vinduer og dører i tre og tre/alu er fremstilt av saktevoksende kvalitetsfuru, som er kjent for sin styrke og holdbarhet. For å unngå uttrekk av harpiks er treet fingerskjøtt. Det betyr at kvister er skåret bort. Treet er også laminert, noe som gjør at treet ikke så lett slår seg.

Vinduer og dører etter mål

ALLE våre vinduer og dører blir utelukkende produsert etter våre kunders egne mål. Det betyr også at du lett kan designe din dør eller vindu ut fra dine spesifikke behov. Du kan for eksempel selv bestemme om elementet skal ha vanlig klart glass eller mattert sandblåst glass.

10 års garanti

Vi har 10 års garanti på ALLE våre vinduer og dører i tre, tre/alu og plast. Garantien dekker fabrikasjonsfeil og materialfeil. Hvis uhellet skulle være ute, er du dermed sikret med vår 10-års garanti. Det er din garanti for en god kvalitet.

Kort leveringstid

Med et toppmoderne produksjonsapparat har vi en leveringstid på 3-5 uker. Det betyr at vi er blant de raskeste i Norge når det kommer til levering av spesialfremstilte vinduer og dører.

Prismatch

Finner du mot forventning vinduer eller dører til en billigere pris hos en annen vindusleverandør, så matcher vi prisen uten å blunke. Du skal bare sende tilbudet til oss, så gjennomgår vi det og tilbyr deg deretter å kjøpe elementene hos oss til samme gunstige pris.

Norges beste kundeservice

Hos Skanva legger vi vekt på å gi kundene våre en god opplevelse – hele veien. En av våre kjerneverdier er ‘trygghet’, og det er derfor omdreiningspunktet i alt det vi gjør. Derfor tilbyr vi også alle kundene våre personlig veiledning hvis det er behov for det

Glasslister i aluminium

For å beskytte treet på trevinduene og dørene våre så godt som mulig bruker vi alu-glasslister HELE veien rundt. I tillegg til at det gir et mer holdbart vindu eller dør, så gir det også et flottere resultat, siden det ikke vil være spikerhull på den utvendige delen av vinduet eller døren.

Få uforpliktende råd og veiledning

21 93 95 88

Mandag til fredag: 8.00 – 16.00
Helg og helligdager: Stengt

info@skanva.no

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen din på vår hjemmeside. Les mer