Frakt fra kun 649,-

Telefonen åpener igjen mandag kl. 08:00

Grunnet en oppdatering i Google Chrome nettleseren, kan du oppleve at hjemmesiden kjører med nedsatt hastighet eller ikke svarer i det hele tatt. Opplever du dette, bør du åpne vår nettside i en annen nettleser, f.eks. Internet Explorer, Safari, Edge eller Firefox.

Vi beklager uleiligheten og jobber på høytrykk for å løse problemet.

CLOSE WINDOW

  • kurv Cart

Energiruter og glasstyper

Skanva tilbyr et bredt sortiment av energiruter og glasstyper, slik at du kan skreddersy dine vinduer og dører etter ditt unike behov. Det er mulig å kombinere de forskjellige typene av ruter på den måten at et vindu for eksempel kan være støyreduserende, innbruddshemmende og energisparende på samme tid.

Som standard leveres alle Skanvas vinduer og dører med en 2-lags lavenergirute med argongass samt varmkant i sidene. Den varme kanten bevirker at ruten har en høyere temperatur langs kanten enn en standardrute, noe som betyr at trekk og kuldereas minimeres.

Nedenfor kan du se de forskjellige glasstypene som vi som standard kan tilby. Hvis du ønsker en rutetype som du ikke finner nedenfor, kan du gjerne kontakte oss på info@skanva.no eller tlf. 69 67 69 80, så undersøker vi om vi kan tilby den spesifikke glasstypen du ønsker.

2- eller 3-lags lavenergiglass

Som standard leveres alle våre vinduer og dører med en 2-lags lavenergirute med varmkant. Glasset har en u-verdi på 1,1. Hvis du ønsker en bedre u-verdi, kan du velge vårt 3-lags super lavenergiglass med en u-verdi på 0,8.

Lyddempende glass

Ønsker du å redusere støy utenfra, er lyddempende glass det rette valget. Uønsket støy kan med lyddempende glass reduseres med ca. 35 dB. Glasset kan leveres til både 2- og 3-lags energivinduer.

Cotswold-glass

Cotswold-glass benyttes oftest til baderom og ytterdører, der du ønsker lys inn, men uten mulighet for innsyn. Mønsteret i Cotswold-glasset består av vertikale streker som kan sammenlignes med årene i et tre.

Sandblåst glass

Ønsker du å minimere muligheten for innsyn til bestemte rom i boligen? Da er sandblåst matt glass den rette løsningen. Dette glasset brukes som Cotswold-glass oftest til baderom og ytterdører.

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen din på vår hjemmeside. Les mer