Frakt fra kun 649,-

Telefonen åpener igjen mandag kl. 08:00

Grunnet en oppdatering i Google Chrome nettleseren, kan du oppleve at hjemmesiden kjører med nedsatt hastighet eller ikke svarer i det hele tatt. Opplever du dette, bør du åpne vår nettside i en annen nettleser, f.eks. Internet Explorer, Safari, Edge eller Firefox.

Vi beklager uleiligheten og jobber på høytrykk for å løse problemet.

CLOSE WINDOW

  • kurv Cart

Kvalitetsgaranti

Kjerneved

Skanva Kærnetre

Alle vinduer og dører i Skanvas tre- og tre/alu-serier er produsert i kjerneved fra saktevoksende trær. Fordelen er at materialet er ekstremt holdbart og inneholder maks. 20 % fuktighet, slik at råteskader ikke kan oppstå. For å unngå uttrekk av harpiks blir vinduene og dørene våre produsert i kvistfri kjerneved.

Luft- og regntetthetsprøving

vind testet skanva

Dansk teknologisk institutt har gjennomført kontrollprøvning av luft- og regntetthet på Skanvas egne produkter. Luftlekkasje ble målt i henhold til EN 1026:2016 og ingen lekkasjer ble observert ved prøving til og med lasttrinnet 600 Pa trykkdifferanse. Samt regntetthetsteten ble gjennomført i henhold til EN 1027:2016 og ingen lekkasjer ble observert ved prøving til og med lasttrinnet 1200 Pa trykkdifferanse. Produktet tilfredsstiller den strengeste lufttetthetsklassen, det vil si klasse 4 i hnehold til EN 12207, som er teknologisk institutt anbefaling til lufttetthet. Produktet tilfredsstiller klasse E1200 i henhold til EN 12208.

CE

CE merket Skanva vinduer og dører

Samtlige produkter fra Skanva er CE-merket. Det betyr at vinduene og dørene våre lever opp til de felles europeiske standardene som gjelder på området.

Lavenergiruter

Lavenergiruter

Alle Skanvas vinduer er med lavenergiruter. Vårt 2-lags glass har en u-verdi på 1,1, mens våre 3-lags super lavenergiglass har en u-verdi på 0,8.

Energirute med varmkant

Betegnelsen ”varmkant” omfatter en avstandsprofil med svært gode varmetekniske egenskaper, som reduserer risikoen for kondensdannelse innvendig.

Ruteretur

Hos Skanva tar vi miljøansvar, og er aktive deltakere i retursystemet for kasserte PCB-holdige isolerglassruter, slik at disse tas hånd om på en miljømessig og forsvarlig måte.

ISO 9001 Kvalitetsledelse

ISO 9001 Skanva

Hos Skanva er det svært viktig for oss at alle kundene er tilfredse. Derfor er alle våre hovedleverandører kvalitetssertifisert i henhold til ISO 9001-standarden, mens Skanvas ledelsessystem også oppfyller prinsippene i ISO 9001.

Les mer her.

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen din på vår hjemmeside. Les mer