Frakt fra kun 649,-

Telefonen åpener igjen mandag kl. 08:00

Grunnet en oppdatering i Google Chrome nettleseren, kan du oppleve at hjemmesiden kjører med nedsatt hastighet eller ikke svarer i det hele tatt. Opplever du dette, bør du åpne vår nettside i en annen nettleser, f.eks. Internet Explorer, Safari, Edge eller Firefox.

Vi beklager uleiligheten og jobber på høytrykk for å løse problemet.

CLOSE WINDOW

 • kurv Cart

Vår sikkerhetspakke inneholder

Sikkerhetsbeslag

 • Justerbare sikkerhetssluttstykke
 • Ekstra sterke hakereiler
 • Paskvil med 3 lukkepunkter (dører)
 • Paskvil med 2 lukkepunkter (vinduer)

Sikkerhetslås

 • 12 kodeposisjoner per nøkkel
 • Kopisikrede nøkler
 • Dirkesikret lås
 • Boresikret lås

Sikkerhetslimt rute

 • Punktlimt rute – glasset kan dermed bare tas ut innenfra
 • Mulighet for tilkjøp av sikkerhetsglass – gjør det nesten umulig å bryte gjennom glasset

Standard hakereile - vinduer/dører

Alle vinduer som har paskvilhåndtak fremfor den klassiske anverferen, samt alle dører, vil være utstyrt med en paskvilstang i rammen. I denne stangen er det henholdsvis 2 til 3 hakereile, og det er de som gjør at vinduet eller døren kan holde seg lukket. Hver gang vinduet eller døren lukkes vil hakereilene gå i inngrep med sluttstykket. Disse hakereilene er normalt fremstilt i bøyd 2,5 mm plate og kan deformeres ved innbruddsforsøk.

Innbruddsikrede hakereiler - vinduer/dører

Bestiller du en dør eller et vindu (med paskvilgreb) i tre eller tre/alu hos os, vil hakereilene være optimalisert til å motstå innbruddsforsøk. Våre innbruddsikrede hakereiler er fremstilt i massiv stål, samtidig som de mye større enn standard hakereiler. Det betyr at hakereilen ikke kan deformeres under innbruddsforsøk, og dermed skal sluttstykket faktisk presses igjennom karmtreet, hvis et innbruddsforsøk skal lykkes. Det vil ta ekstra lang tid og innbruddstyven vil i de fleste tilfeller gi opp.

Rullepaskvil - toppstyrte vinduer

I de fleste toppstyrte vinduene er det montert en rullepaskvil i underrammen. På samme måte som en paskvilstang med paler, glir denne også inn vinduets sluttstykke, når det toppstyrte vinduet lukkes.

Innbruddsikrede hakereiler - toppstyrte vinduer

Bestiller du et toppstyrt vindu i tre eller tre/alu hos oss, har vi oppgradert til innbruddsikrede hakereiler i massivt stål. Hakereilene er krokete og går i inngrep med det justerbare sikkerhetssluttstykket, som gjør det tidskrevende og vanskelig å bryte opp vinduet.

Standard låsepal - kun dører

Alle ytterdører har som standard en låsepal montert i dørens paskvilstang. Det er den som gjør at en dør ikke kan åpnes når den er låst. Hver gang døren låses kommer låsepalen frem og går inn i sluttstykket.

Innbruddsikret låsereile - kun dører

I stedet for en låsepal har våre innbruddsikrede dører i tre og tre/alu fått montert innbruddsikrede hakereiler. Disse er fremstilt i massiv stål, og de er også større enn en standard låsepal. Det betyr at hakereilen ikke kan deformeres under innbruddsforsøk, og dermed skal sluttstykket faktisk presses igjennom karmtreet, hvis et innbruddsforsøk skal lykkes. Det vil ta ekstra lang tid og innbruddstyven vil i de fleste tilfeller gi opp.

Standard sluttstykke - vinduer/terrassedører

På de fleste vinduer (med paskvilgreb) og de fleste terrassedører vil det typisk være montert et sluttstykke i karmen, som ser ut som nedenstående sluttstykke. Et sluttstykke er den delen av låsesystemet som hakereilen griper inn i når vinduet eller døren lukkes. Et standard sluttstykke er typisk fremstilt i stål, og som regel skrudd fast med to frontskruer.

Justerbar innbruddssikret sluttstykke - vinduer/dører

Alle våre tre eller tre/alu-vinduer (med paskvilgrep) og dører har justerbart innbruddsikret sluttstykke, som du ser på bildet nedenfor. Sluttstykket er fremstilt for å kunne motstå mer og er både frontskrudd og skråskrudd. Det gjør det vanskelig å bryte opp vinduet eller døren.

Standard sluttstykke - kun dører

På de fleste ytterdører vil det typisk være montert et sluttstykke i karmen, som ser ut som nedenstående sluttstykke. Et sluttstykke er den delen av låssystemet som hakereilen griper inn i når døren lukkes eller låses. Et standard sluttstykke er typisk fremstilt i stål, og som regel skrudd fast med to frontskruer.

Justerbart innbruddsikret sluttstykke - kun dører

Alle våre dører i tre eller tre/alu med 12 pal låsesylinder vil få et kraftigere innbruddssikkert sluttstykke montert i midten av karmen. Sluttstykket er fremstilt for å kunne motstå mer, og er både frontskrudd og skråskrudd. Det gjør det vanskelig å bryte opp døren. Sluttstykket i topp og bunn vil være det samme, som blir brukt til vinduene og terrassedørene våre.

Få uforpliktende råd og veiledning

69 67 69 80

Mandag til fredag: 8.00 – 16.00
Helg og helligdager: Stengt

info@skanva.no

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen din på vår hjemmeside. Les mer