Frakt fra kun 649,-

Telefonen er åpen kl. 8 til kl. 16

Grunnet en oppdatering i Google Chrome nettleseren, kan du oppleve at hjemmesiden kjører med nedsatt hastighet eller ikke svarer i det hele tatt. Opplever du dette, bør du åpne vår nettside i en annen nettleser, f.eks. Internet Explorer, Safari, Edge eller Firefox.

Vi beklager uleiligheten og jobber på høytrykk for å løse problemet.

CLOSE WINDOW

  • kurv Cart

Materialer og design

Trevinduer og tredører

Alle våre vinduer og dører i tre-serien er laget av furu i aller beste kvalitet. En solid konstruksjon med kjerneved på alle utvendige flater. Det er glasslister i furu på 3 sider og en bunnglasslist i aluminium med samme farge som vinduet. Bunnglasslister i aluminium forlenger vinduets levetid og det holder seg fint mye, mye lenger.

Så ønsker du energiopptimerte elementer i et klassisk og elegant utseende er trevinduer og -dører et riktig godt valg. Vi kan levere produktene i en lang rekke aktuelle RAL-farger inkl. en eller flere friskluftventiler etter ditt ønske. Alt treet kommer fra bæredyktig produksjon. Beregn prisen på trevinduene og tredørene våre her. Se detaljerte snittegninger her.

Tre/alu vinduer og dører

Dører og vinduer fra Skanvas tre/aluminium-serie er forarbeidet i en sterk trekonstruksjon med aluminiumsprofil utvendig. Dette betyr at vinduet eller døren er meget hårdfør overfor solens stråler og vind og vær generelt.

Velger du derfor våre tre/aluminium-produkter får du elementer som er veldig lette å vedlikeholde og som ikke skal males utendørs. Samtidig får du flotte naturlige trevinduer innenfor. Vi kan levere produktene i en lang rekke aktuelle RAL-farger inkl. en eller flere friskluftventiler etter ditt ønske. Treet er kjernetre på alle utvendige flater og kommer fra bæredyktig produksjon. Beregn prisen på våre tre/aluminiums-vinduer og tre/aluminiums-dører her.. Du kan også se detaljerte snittegninger her.

Vinduer og dører i PVC Skandinavisk

Skanva tilbyr nå også plastvinduer og -dører i samme design som tre og tre/aluminiums-seriene. Fordelen ved vinduer og dører i plast er at de er vedlikeholdsfrie og meget lette å holde rene. Hvis du velger våre utadslående plastvinduer eller -dører får du kvalitetsprodukter som du kan glede deg over i mange år fremover.

Våre CE godkjente PVC plastvinduer og -dører er konstruert med en ekstra dyp karm etter skandinavisk mønster på 120 mm og med 5 kamre. Dette sikrer en kraftig isolering uten kuldebroer. Se hele utvalget og finn sprossene på våre utadslående plastvinduer og plastdører her. Du kan også se detaljerte snittegninger her.

Vinduer og dører i PVC Plus

Hvis du velger våre dreie-kipp plastvinduer eller -dører får du kvalitetsprodukter som holder seg pene i mange år fremover. Disse plastvinduer og -dører er konstruert med en karm som er 70 mm dyp etter europeisk standard med pluss-isolering og med 5 kamre. Dette sikrer en kraftig isolering uten kuldebroer. Design og finn prisen på din nye dreie-kipp vinduer eller dører her. Du kan også se detaljerte snittegninger her.

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen din på vår hjemmeside. Les mer