Frakt fra kun 649,-

Telefonen åpener igjen mandag kl. 08:00

Grunnet en oppdatering i Google Chrome nettleseren, kan du oppleve at hjemmesiden kjører med nedsatt hastighet eller ikke svarer i det hele tatt. Opplever du dette, bør du åpne vår nettside i en annen nettleser, f.eks. Internet Explorer, Safari, Edge eller Firefox.

Vi beklager uleiligheten og jobber på høytrykk for å løse problemet.

CLOSE WINDOW

  • kurv Cart

Sidefelter

Slipp kreativiteten løs neste gang du skal skifte ytterdør, de kan enkelt kombineres med fine og spennende sidefelt på den ene eller begge sider. Det er bare fantasien som setter grenser, bortsett fra plassen da selvfølgelig. Hos oss er prisen ingen hindring og vi gir også 10-års garanti på våre sidefelt til ytterdør. Lek litt med å sammensette ditt sidefelt med forskjellige sprosser, fyllinger og profiler. Når du har funnet noe du ønsker deg får du prisen å vite med en gang. Vi produserer den for deg og etter få uker får du den levert hjemme hos deg selv. Så enkelt er det på Skanva.no. Ønsker du å kombinere din dør med et overlys så er det kanskje våre fastkarmvinduer du skal se nærmere på.

Merk: Kvistfritt tre er valgt som standard. Ønskes et annet materiale, kan du rette materialvalget når du har valgt et sideparti nedenfor.

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen din på vår hjemmeside. Les mer