Frakt fra kun 649,-

Telefonen er åpen kl. 8 til kl. 16

Grunnet en oppdatering i Google Chrome nettleseren, kan du oppleve at hjemmesiden kjører med nedsatt hastighet eller ikke svarer i det hele tatt. Opplever du dette, bør du åpne vår nettside i en annen nettleser, f.eks. Internet Explorer, Safari, Edge eller Firefox.

Vi beklager uleiligheten og jobber på høytrykk for å løse problemet.

CLOSE WINDOW

  • kurv Cart

Platedører

En glatt ytterdør fra Skanva kan endres nesten i det uendelige. Selve ytterdøra er en meget solid og robust dør med god isoleringsevne, kvalitetshenglser, sikkert låsesystem og en fin finish. En glatt ytterdør består av en superisolerende stabil kjerne med aluminiumsinnlegg på begge sider, deretter er den bekledd med en trefiberplate både på innvendig og på utvendig side. Velger du glatt ytterdør i tre/aluminium er det i tillegg aluminium på utvendig side av karmene, men ikke på selve dørbladet. Deretter er bare å bruke vårt designredskap (trykk på “Finn pris”) nedenfor og la kreativiteten og din personlige smak gjøre ditt inngangsparti og din nye ytterdør til noe helt spesielt. Velg glassfelt som halvmåne, sirkel, firkantet eller avlangt, innfreste spor vannrett, loddrett, på skrå eller i fiskebensmønster. Valgmulighetene er mange, det er også fargene.

Merk: Kvistfritt tre er valgt som standard. Vil du ha din dobbeltdør i et annet materiale, kan du endre det når du har valgt en dobbelt terrassedør nedenfor.

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen din på vår hjemmeside. Les mer